BRUILOFT SHOWS

BRUILOFT SHOWS

Een dj of toch een band? Een vraag waar veel aanstaande bruidsparen mee rondlopen tijdens de voorbereidingen van hun grote dag. 

Een DJ natuurlijk! 
Ons exclusief geselecteerde DJ's zijn allround en hebben ruime ervaring met bruiloft shows. Wij passen de DJ aan op uw wensen die 4 uur lang non stop muziek draaien voor jong en oud. U heeft zelf inspraak in de muziekkeuze en uw gasten kunnen uiteraard verzoeknummers indienen. 

Ga met onze DJ’s terug naar de onvergetelijke studententijd of die ene party waar u met vrienden en vriendinnen de hele avond op heeft staan dansen, afgewisseld met de hits van NU. Met een ruim repertoire aan muziek is vrijwel alles mogelijk! 

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten. Geen nood dus voor een schorre zanger, de DJ's van Total Confusion weet de shows goed op te bouwen en speelt in op het publiek. Onze DJ's weten de juiste sfeer te creëren en hebben geen pauzes 


Pakketten 
Voor uw gemak heeft Total Confusion enkele basis shows samengesteld. Deze shows zijn met de grootste zorg samengesteld zeer representatief afgewerkt. 

Al onze pakketten zijn ook zonder DJ boekbaar, indien u zelf niet over de juiste apparatuur beschikt maar wel over een DJ.

 • basic.JPG

WEDDINGSHOW BASIC

Bruiloftshow voor ongeveer 75 gasten.

De installatie is opgebouwd uit een kleine geluidsinstallatie, strak DJ meubel, basis verlichting, twee LED zuilen en twee bewegende lichteffecten en een rookmachine.

De show wordt verzorgd door een ervaren professionele allround DJ met muziek kennis van de 70s tot heden.

locatie eisen:
- plafondhoogte minimaal 2,30 meter
- vloeroppervlak ca. 6m²
- stroom minimaal 1 schone groep 16A/230V


 • deluxe.JPG

WEDDINGSHOW DELUXE

Deze unieke show met licht en geluid is uitermate geschikt voor de wat grotere ruimtes en geschikt voor ongeveer 150 gasten.

De installatie is opgebouwd uit een geluidsinstallatie met subwoofer, strak DJ meubel, basis verlichting, vier LED zuilen en twee bewegende lichteffecten.

De show wordt verzorgd door een ervaren professionele allround DJ met muziek kennis van de 70s tot heden.

 • locatie eisen:
 • - plafondhoogte minimaal 2,50 meter
 • - vloeroppervlak ca. 8m²
  - stroom minimaal 2x schone groep 16A/230V
 • superdeluxe.JPG

WEDDINGSHOW SUPER DELUXE

Deze unieke show met licht en geluid is uitermate geschikt voor de de grotere ruimtes en geschikt voor ongeveer 250 gasten.

De installatie is opgebouwd uit een geluidsinstallatie met subwoofers, strak DJ meubel, basis verlichting, zes LED zuilen en 6 bewegende lichteffecten. Buiten worden uw gasten ontvangen met 2 grote unike aircones van 5 meter! 

De show wordt verzorgd door een ervaren professionele allround DJ met muziek kennis van de 70s tot heden. Bij deze show is tevens een lichttechnicus inbegrepen om licht en geluid perfect af te stemmen!

locatie eisen:
- plafondhoogte min. 2,50 meter
- vloeroppervlak ca. 10m²
- stroom minimaal 3 schone groepen 16A/230V

 • extreme.jpg

WEDDINGSHOW EXTREME

Deze unieke show met licht en geluid is uitermate geschikt voor de grote ruimtes en voor ongeveer 250 gasten. De topper onder onze drive-in shows. 

De installatie is opgebouwd uit een geluidsinstallatie met subwoofers, strak DJ meubel, vier LED zuilen en vier bewegende lichteffecten. Op de dansvloer staat een luxe Trusskooi (carré) voorzien van led-, basis- en effectverlichting en meer. Optioneel, tegen meerprijs, is een extra podium voor de DJ, Led dansvloer en confetti mogelijk!  

De show wordt verzorgd door een ervaren professionele allround DJ met muziek kennis van de 70s tot heden. Bij deze show is tevens een lichttechnicus inbegrepen om licht en geluid perfect af te stemmen! 

locatie eisen:
- plafondhoogte min. 3,50 meter
- vloeroppervlak ca. 9m² DJ
- vloeroppervlak voor dansvloer ca. 6 x 4 meter
- stroom minimaal 1 schone krachtgroep 32A bij DJ.


 • Oudeweg 11
 • 9608 PJ WESTERBROEK
 • 0623442400
 • info@totalconfusion.nl

© TC-PRO | Total Confusion