Licht & Geluid huren Groningen

Licht & Geluid huren Groningen

Ruim een decennia leverancier voor podium-, audio- en showtechniek van groot tot klein. Specialist in het verzorgen van klein- tot middelgrote evenementen tot ongeveer 1000 bezoekers. Wij verzorgen het complete pakket van A tot Z en streven altijd naar een creatief en perfect doordacht en afgewerkt eindplaatje voor iedere show. Samen met de klant brengen wij de wensen in kaart en komen we tot een idee.


Sinds 2018 hebben wij besloten om diensten te bundelen en meer samen te werken ... samen maakt je sterk...
Daarom voeren wij een deel van onze werkzaamheden uit samen met ShowSupplier.
Hierdoor zijn de mogelijkheden nog groter, zijn we flexibel en kunnen we door alle ervaring samen grotere projecten aan.

  • live3.jpg

GELUID & PA

Wij verzorgen optredens en evenementen voor artiesten en bands van klein en middelgroot formaat.
Onze nadruk ligt op evenementen tot 1000 bezoekers en verzorgen wij geheel uit eigen verhuurvoorraad, voor grote evenementen werken wij nauwe samenwerking met collega bedrijven. 

Met ons enthousiast professioneel team maken wij ook jullie optreden of evenement een succes.
Doordat wij uitsluitend werken met hoogwaardige apparatuur van uitsluitend A-merken zijn onze producties van hoog niveau en bent u gegarandeerd van goed geluid. 

  • Hheader7.jpg

LICHT & RIGGING

Wij verzorgen ook de volledige lichtshow van ontwerp tot uitvoering en het bedienen ervan.

Zonder licht is er geen show, daarom hebben wij een ruime keuze uit diverse verlichting van basis verlichting frontlicht tot aan bewegend licht. Daarnaast hebben wij takels, truss en wind-up's en zelfs Layer behoord tot de mogelijkheden.

Verder zijn wij ruim voorzien in goede infra van kabels.

Wij werken veel met de nieuwste generatie verlichting, veel op basis van led.
Hierdoor is het stroomverbruik bijna 1/8 van vroeger en werken wij sneller, energie zuinig en duurzaam. 
zo dragen ook wij ons steentje bij aan een beter milieu  

Ons team zeer breed inzetbaar is voor vrijwel elke evenementen waarbij kennis van vele diverse facetten een must is.

  • light4.JPG

PERSONEEL

De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Rutger Bloks, eigenaar en projectleider binnen Total Confusion. Daarnaast werken wij met een vast team van professionals dat per productie wordt samengesteld en optimaal aansluit op de hoge eisen die wij stellen aan kennis, vaardigheid en professionaliteit.

Rutger Bloks werkt tevens op Freelance basis voor bedrijven als Algemeen technicus, Rigging en voor het aansturen van personeel op middelgrote evenementen.

Ook voor Lichttechnicus, Geluidstechnicus en roady's kunt u bij ons terecht.

REFFERENTIES

Een greep uit onze opdrachten (of deelopdrachten)
Diverse dorpsfeesten en tentfeesten, Nacht van Kunst en Wetenschap, Swinging Groningen, Martini Brassband Groningen, Party Pianos, Tour studenten band TMF, Band Vlieg en de Meppers, Rocknight Woltersum, Koninginnedag Groningen, Martini Plaza Groningen, Kardinge Groningen, Huizemaas Groningen, Drafbaan Groningen, A-Kerk Groningen, Veronica Schip, Proeven in Groningen, Leger Des Heils, Neonsplash Nederland & Duitsland,
DSM Biologics Groningen, Luxaflex Nederland, Metaalunie Groningen, Nefkens Noord, Hanzehogeschool, Waterschap Noorderzijlvest, Gemeente Groningen.... 

Daarnaast tientallen Evenementen en Festivals in binnen en buitenland in opdracht van collega's.  • Oudeweg 11
  • 9608 PJ WESTERBROEK
  • 0623442400
  • info@totalconfusion.nl

© TC-PRO | Total Confusion